Προφανώς γνωρίζεις ήδη, πως τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για τα Χριστούγεννα είναι το κόκκινο, το λευκό, το πράσινο και το μπλε, αλλά και για να δώσουμε μια πιο glamorous νότα στην διακόσμηση μας, ιδανικά είναι το χρυσό και το ασημί.

Τι μπορείς να φτιάξεις όμως μόνη σου; Τα πιο εκθαμβωτικά και εύκολα διακοσμητικά είναι τα κηροπήγια που μπορείς να δημιουργήσεις, από διάφορα βαζάκια, γυάλες ή ακόμη και μπουκάλια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα διακοσμήσεις με κλαδάκια δέντρων, λουλούδια και κορδέλες.

Τα πιο must όμως για τις συγκεκριμένες ημέρες, είναι τα μύρτιλλα και τα κουκουνάρια, τα οποία μπορείς να τα χρωματίσεις με διάφορα σπρέι. Φαντάσου πόσο όμορφο θα δείχνει το γιορτινό σου τραπέζι, αν έχεις επάνω του μερικές τέτοιες δημιουργίες.

Επίσης, άλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τα στεφάνια, που μπορείς είτε να τα αγοράσεις από κάποιο κατάστημα είτε να τα φτιάξεις εσύ από κλαδιά ή ακόμη και χριστουγεννιάτικες μπάλες και γιρλάντες. Όσο για το τζάκι, οι χριστουγεννιάτικες μπότες και τα χάρτινα κουτιά δώρων είναι η καλύτερη επιλογή.